De Boombouw Wintermarathon kent verschillende manieren van inschrijving:
Voor-Inschrijving, Scan&GO en Standaard.

VOORINSCHRIJVING - Nu met GRATIS GPX-bestand *)
Het mogelijk om je vooraf in te schrijven voor De Boombouw Wintermarathon. Dat scheelt bij de start veel tijd. Vanaf zo'n twee maanden voor de tocht kun je via FietsSport.nl inschrijven. Na inschrijving en betaling ontvang je een email ter bevestiging. Op de email staat dan een barcode. Print deze email en neem die (en/of je NTFU, KNWU of VWB pasje) mee naar de tocht. Laat dan bij de "Scan&Go Inschrijving"-tafel de email of je pasje scannen en je kunt meteen de tocht gaan rijden. Nu al inschrijven? KLIK HIER! 
(Je moet wel geregistreerd en ingelogd zijn op de website van FietsSport.nl)
*) GPX bestand ontvang je één dag voor de start per email.

SCAN&GO
De Scan&GO inschrijving is alleen voor NTFU-leden. Scan&Go is alleen mogelijk als u een geldige NTFU ledenpas bij u heeft. Bij binnenkomst wordt u verwezen naar de "Scan&Go Inschrijving" Let op! Er is voor elke afstand een speciale inschrijftafel. De afstand vindt u boven de inschrijftafel (55, 75 of 100+ Km). Neem de juiste rij en houdt gepast geld gereed.

STANDAARD INSCHRIJVING
Standaard Inschrijving voor De Boombouw WinterMarathon kan op de dag zelf bij de startplaats. Bij binnenkomst wordt u verwezen naar de "Standaard Inschrijving" Op diverse tafels liggen inschrijfformulieren klaar die u ingevuld dient in te leveren bij de inschrijftafel. Let op de afstand (55, 75 of 100+ KM) boven de inschrijftafel zodat u in de goede rij gaat staan. Neem a.u.b. gepast geld mee!

voorinschrijvingFietsSport     scango

 

scango2

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef11249 #250514055903